Yemek

JTS6TCHYEMEK

TED Denizli Koleji’nde öğrencilerimizin sağlıklı gıdalarla doğru ve dengeli beslenmesine büyük önem verilmektedir.

Modern tasarımlı mutfak ve yemekhanelerimiz bağımsız bir binada hizmet vermektedir.

Sertifikalı cihazlarla donatılmış, uluslararası standartlara uygun mutfağımızda diyetisyen ve gıda mühendisi denetiminde eğitimli personel tarafından hazırlanan yemekler 550 kişi kapasiteli panoramik manzaralı ferah yemek salonunda sunulmaktadır. Öğrencilerimizin doğru beslenmesi yanında Türk ve dünya mutfaklarını tanımaları da amaçlanmaktadır.

Okul öncesi öğrencilerimiz için özel hazırlanan yemekler, kendi binaları içindeki yemekhanesinde sunulmaktadır.

EYLÜL AYI YEMEK MENÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

EKİM AYI YEMEK MENÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KASIM AYI YEMEK MENÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

ARALIK AYI YEMEK MENÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

MART AYI YEMEK MENÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

NİSAN AYI YEMEK MENÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

MAYIS AYI YEMEK MENÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kasım