ydil
  • TED Denizli Koleji’nde yabancı dil öğretimi, o dilde etkin düzeyde iletişim becerilerine sahip bireylerin yetiştirilmesine yönelik planlanmıştır. Özellikle İngilizce dil eğitimi, Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı esas alınarak hazırlanmış ve tüm TED okullarında uygulanmakta olan K12 bütünlüğündeki TED’e özgün İngilizce öğretim programı doğrultusunda kullanılacaktır. Türk Eğitim Derneği tarafından yazılmış ve tüm TED okulları okul öncesi sınıflarında kullanılmakta olan İngilizce eğitim materyalleri kullanılacaktır. Öğrencilerin farklı öğrenme stilleri göz önüne alınarak ve bilgisayar destekli bireysel öğrenme programları kullanılarak yabancı dil öğrenmeleri sağlanacaktır. Uluslararası geçerliliği olan “dil yeterlilik sertifikaları/belgeleri” almaları için öğrencilerin, bağımsız yurtdışı merkezli ( Cambridge, IELTS, TOEFL, IGCSE, vb. ) sınavlara girmelerine yönelik gerekli hazırlıklar yapılacaktır.
  • Öğrencilere yönelik İngilizce seviye tespit sınavı 4. sınıftan itibaren uygulanacak olup, sınav sonunda belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda eğitim-öğretim yılı süresince öğrencilere İngilizce destek programı verilecektir.

• Okulumuzda öğrenciler 5. sınıftan itibaren ikinci yabancı dil olarak Almanca dil eğitimini seçmeli ders kapsamında alabileceklerdir.

Ekim
    25-10-17