Masa Tenisi

Küçük Erkek

Yıldız Erkek

Bireyde konsantrasyonu artıran, beyin fonksiyonlarını uyaran, taktiksel düşünme ve çabuk karar verme yetisini kazandıran masa tenisi sporu yapılan araştırmalarda da sosyalleşme aracı olarak kullanılmakla ve bu konuda önemli bir sosyalleşme aracı olduğu vurgulanmaktadır.

Okulumuzda öğrencilerimizin serbest zamanlarında da kullanabilecekleri 4 adet masa tenisi masası ve alanı bulunmaktadır. SKS etkinliği olarak programızda yer alan masa tenisine öğrencilerimizin ilgisi büyüktür.

Okulumuzda masa tenisi branşına yatkın olan öğrenciler gerek masa tenisi SKS programımızda gerekse yetenekleri doğrultusunda yapılan seçimler ile okul takımızda yer alırlar ve okul içi çalışmalarla hazırlanarak okulumuzu yarışmalarda temsil ederler.

Haziran
    01-06-18