TED Denizli Koleji Kütüphaneleri; bilgi çağının gerektirdiği imkânlara sahip, okulumuzun eğitim ve öğretim programına etkin bir şekilde katkıda bulunan, öğretmenlerin ve öğrencilerin çalışmalarına yardımcı olmak üzere onların her türlü bilgi ihtiyacına cevap verecek yazılı, görsel-işitsel ve elektronik kaynaklara sahip olan Bilgi Erişim Merkezleri biçiminde tasarlanmıştır.

Okul öncesi, ilköğretim ve lise kısımlarında ayrı bulunan kütüphanelerimizin amacı; okulumuzun eğitim ve öğretim programlarına etkin bir şekilde katkıda bulunmak, öğrencilerin derslerini olduğu kadar serbest zamanlarını da en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak yaratmak, düşünme yeteneğinin geliştirilmesi ve bilgi gereksinimlerinin karşılanması için her türlü bilgi kaynağını sağlamak ve düzenlemektir. Kütüphanelerimizin koleksiyonları, kitaplar, süreli yayınlar, danışma kaynakları, notalar, görsel-işitsel materyallerden meydana gelmektedir.