Eğitim Programı

Anasınıflarımızın küçük guruplarında 48-52, büyük guruplarında ise 53-65 ay aralığındaki çocuklar eğitim görmektedir. Anasınıflarımızda, MEB Okul Öncesi Eğitim Programı çerçevesinde TED Okullarına özgün, “TED Okul Öncesi Eğitim Programı” uygulanmaktadır. Buna koşut olarak okulumuz gelişimsel gereksinimleri karşılamayı, gelişim alanlarının birbiri ile olan dinamik etkileşimini desteklemeyi, öğrencinin tüm alanlarındaki davranışlarını daha üst düzeye çıkarmayı, çeşitlendirmeyi ve zenginleştirmeyi hedeflemektedir. Oyun merkezli etkinliklerde, çocuğun aktif katılım ve yaşayarak öğrenme ilkeleri temel alınır. Haftalık program dahilinde; Beden Eğitimi/ Yüzme, Görsel Sanatlar,  Müzik, İngilizce, Eğlenceli Bilim Çalışmaları, Fen-Matematik Atölyesi, Akıl Oyunları gibi etkinlikler branş öğretmenleri tarafından yürütülür. İngilizce etkinliği sınıflarda; diğer branş etkinlikleri ise kendi atölyelerinde uygulanır.

Temmuz