Eşsiz Lider, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu* Sevgili Ata’mızı Saygı ve Minnetle Anıyoruz…

TED Denizli Kolejliler olarak Cumhuriyetimizin ve Okullarımızın kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 79. ölüm yıl dönümünde O’nun neden eşsiz ve ölümsüz bir lider olduğunu bir kez daha anladık.

* UNESCO’nun 1881 yılını ATATÜRK yılı olarak kabul etmesinin gerekçe metni:
“Atatürk uluslararası anlayış, işbirliği ve barış yolunda çaba göstermiş üstün kişi, UNESCO’nun yetki alanlarında yenilikler gerçekleştirmiş bir inkılapçı, sömürgecilik ve yayılmacılığa karşı savaşan ilk önderlerden biri , insan haklarına saygılı, insanları ortak anlayışa ve devletleri dünya barışına teşvik eden , bütün yaşamı boyunca insanlar arasında renk, din, ırk ayırımı gözetmeyen, eşi olmayan devlet adamı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur.”

Atamızı saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Törenimizden görüntüler için Facebook sayfamızı ziyaret ediniz (Tıklayınız).

Haziran
    01-06-18